∞  Het is ten strengste verboden te filmen, foto's te nemen, ... tijdens het spel.   We voorzien lockers om uw toestellen in op te bergen tijdens het spel.  Om het spel voor toekomstige spelers aantrekkelijk en uitdagend te houden, rekenen we op uw fairplay en respect.  Indien we merken dat er toch gefilmd, gefotografeerd,enz. wordt leggen we het spel onmiddellijk stil en wordt u niet terug betaald.  

∞  Slechtzienden nemen best een leesbril mee.

∞  Jammer genoeg is het spel Com'in & Escape niet rolstoelvriendelijk omdat het zich op de eerste verdieping bevindt.

∞  Zwangere vrouwen kunnen gerust komen spelen.

∞  Makkelijke kledij wordt aangeraden.

∞  De toegang wordt geweigerd aan mensen onder invloed van drank, drugs, ...

∞  Het spel wordt geheel op eigen risico gespeeld.  We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.

∞  Jullie hebben geen spierkracht nodig. Muren, vloeren en plafonds mogen dus ook niet afgebroken worden.   

∞  Het spel is niet griezelig of beangstigend.

∞  Mensen met claustrofobie kunnen het spel gerust komen spelen. Indien er toch paniek uitbreekt, is er een noodknop aanwezig. Eenmaal deze ingeduwd wordt, wordt het spel uiteraard beëindigd en wordt u niet terugbetaald.

∞  De aanwezige brandblussers staan er voor uw veiligheid en maken geen deel uit van het spel.   Wie hem toch gebruikt, moet een boete van 250 euro betalen.  

∞  Kinderen zijn welkom in familiaal verband.  Een minimumleeftijd van 8 jaar is vereist om actief deel te kunnen nemen aan de games.

∞  Teamwork is heel belangrijk want iedereen kan dankzij zijn eigen capaciteiten, kenmerken en persoonlijkheid zijn steentje bijdragen.